Φρουί-Ζελε με μπανάνα και πορτοκάλι

Και αυτό κουνιέται, αλλά με πιο πολλή χάρη...

Βγαίνουν 4 μερίδες

Υλικά
1 κουταλιά της σούπας ζελατίνη χωρίς αρωματικά
μισό φλιτζάνι νερό
1 φλιτζάνι φρέσκος χυμός πορτοκαλιού
1 φλιτζάνι πολτός από μπανάνα-πορτοκάλι
1 μικρή μπανάνα σε φέτες

Επεξεργασία
1. Σε ένα κατσαρολάκι, ανακατέψτε τη ζελατίνη μέσα στο νερό. Την αφήνετε 1 λεπτό να μαλακώσει. Έπειτα τη ζεσταίνετε σε μέτρια έως υψηλή θερμοκρασία, μέχρι να βράσει.
2. Ανακατέψτε τη μέσα στον φρέσκο χυμό και στον πολτό μέχρι να διαλυθεί εντελώς η ζελατίνη.
3. Χύστε το μισό μείγμα μέσα σε μια φόρμα διαμέτρου 20 εκατοστών και παγώστε μέχρι
να πήξει, για 10 περίπου λεπτά. Προσθέστε μια στρώση κομμένης μπανάνας και καλύψτε με το υπόλοιπο μείγμα ζελέ. Παγώστε το μέχρι να στερεοποιηθεί.
4. Για να το σερβίρετε, κόψτε το σε τέσσερα κομμάτια.